Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da göreve geldikten sonra ilk galibiyetini geçen hafta Malatyaspor deplasmanında alan teknik direktör Bayram Bektaş, galibiyet serisi istiyor.

Haftalardır iyi futbol oynamalarına rağmen bir türlü sonuca gidemediklerini aktaran Bektaş, üzerlerinde ki kısmetsizliği giderdiklerini ve artık çıkışa geçmek adına seri galibiyetler almaları gerektiğini vurguladı.

ERCİYESİ’DE YENMELİYİZ

Haftalardır iyi futbol oynamalarına rağmen bir türlü sonuca yansıtamadıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, “Denizlispor, Balıkesirspor maçlarında emeğimizin karşılığını alamadık. Takdiri ilahi olmadığı zaman olmuyor. Geçen hafta oynadığımız Malatyaspor maçında hem konsantrasyonumuz hem de futbolcularımın isteği beni çok mutlu etti. Malatya zor bir deplasman orada galibiyetle dönmek kolay değil. En önemli faktör o psikolojinin değişmesi gerektiğini düşündüğümüz için bu galibiyet iyi oldu. Tabi deplasmandan alınan üç puanın anlamlı hale gelebilmesi için kendi evimizde oynayacağımız Erciyes maçından da galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bu ligde güçlü veya zayıf takım ayrımı yapma gibi bir şansımız olamaz. Belki ilk 10 hafta da küme düşer gözüyle bakılan bazı takımlar şu anda play off potasının içindeler. Bnu nedenle böyle bir ligde her zaman her şeye hazır olmamız gerekiyor. Artık ligde galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor ki istediğimiz yere çıkalım ve play offun içinde yer alalım” dedi.

YENİLER ADAPTE OLOCAK

Kayseri Erciyes maçının çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Bektaş, “İlk çalışmamıza Salı günü akşam başladık, dün de salonda salon çalışmasıyla sürdürdük ve çift antrenmanlarla çalışmalarımız devam ettireceğiz. Pazar günü ise çift kale maç yaparak takıma yeni gelen arkadaşları adapte etmeye çalışacağız” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU