PTT birinci liginde sezona büyük umutlarla girmesine rağmen elde ettiği sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün yeni bir başlangıç peşinde.

Teknik direktör Nurullah Sağlam’ın istifasının ardından göreve getirilen Hakan Kutlu ile anlaşan mavi – beyazlı temsilcimiz, Orduspor karşısında sezonun ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

Bugün saat 18.30’da deplasmanda Orduspor ile 19 Eylül Stadyumunda saat 18.30’da başlayacak mücadeleyi Alper Ulusoy, Baran Eraslan ve Önder Yılmaz hakem triosu yönetecek.

Sezona istediği başlangıcı yapamayan ve çizdiği istikrarsız grafik sebebiyle küme düşme hattının içinde yer alan mavi – beyazlı temsilcimiz, çok kritik bir deplasmana çıkıyor.

HAKAN KUTLU İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Nurullah Sağlam’dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Kutlu, hafta içerisinde oynanan Ziraat Türkiye kupası sonrası Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile resmi sözleşmeyi imzalayarak takımı çalıştırmaya başladı. Mavi – beyazlı futbolcularla 2 gün antrenman yapan Hakan Kutlu, bugün ilk defa takımın başında bir maça çıkıyor. Temsilcimiz bugün Orduspor karşısında ligde ki ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

SİFTAH PEŞİNDELER

Ligde geride kalan 7 haftalık periyotta henüz galibiyet sevincini yaşayamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular bugün siftah peşinde olacaklar.

Artık kendilerine bembeyaz bir sayfa açtıklarını ve kötü günleri geride bırakmak istediklerini aktaran mavi – beyazlı oyuncular, bizlere güvenerek bu takıma layık gören yöneticilerimizi artık daha fazla mahcup etmek istemiyoruz. Geçen haftaların neredeyse tamamında taraftarlarımızı da ziyadesiyle üzdüğümüzün farkındayız ama artık bunlara son vermek ve layık olduğumuz yere bir an önce gelmek için bugün karşılaşacağımız Orduspor maçından galibiyetle ayrılmak için elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

TRTWEB TV YAYINLIYOR

PTT birinci ligin 8’inci haftasında bugün saat 18.30’da Karadeniz temsilcisi Orduspor ile karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un maçını TRTWEB TV canlı olarak yayınlayacak.

İnternet üzerinden yayın yapan TRTWEB TV’den maçı izlemek isteyen futbol severler saat 18.20’den itibaren maç öncesi görüntüleri de takip edebilecekler.

ORDU CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi PTT birinci ligin küme düşme potasında kendini bulan Orduspor’da işler bir türlü iyi gitmiyor.

Sezon öncesi kapanma noktasına gelen Karadeniz temsilcisinin bugün ki maç öncesi 6 futbolcusuyla yolarını ayırması elini kolunu bağlamasına neden oldu. Mor – beyazlılar her şeye rağmen bugünkü mücadeleden puan veya puanlar almak için sahaya çıkacak.

MUHARREM TÜRKOĞLU