Devre arası kampını Antalya^da sürdüren Gaziantepspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı siyahlı temsilcimizin teknik direktörü Mutlu Topçu, kadroyu güçlendirmek adına transfer arayışlarının devam ettiğini vurguladı.

Bazı mevkilerle alakalı arayışları olduğunu anlatan genç teknik adam, “Takıma yararlı olacak ve imkanlarımız doğrultusunda transfere açığız. Araştırıyoruz. En uygununu, bize katkı sağlayacak futbolcuyu almak istiyoruz” dedi.

HOCA TRANSFER İSTER

Takıma Akhisar Belediyespor'dan Koray Arslan'ı ve Eskişehirspor'dan da Hürriyet Gücer'i dahil ettiklerini hatırlatan Topçu, “Transfer hiçbir takımda bitmez ve her hoca daha iyi bir takım olma, daha iyi futbol oynatma adına transfer ister. Bu iki arkadaşımız da bizi katkı sağlayacaktır. Çünkü ikisi de daha önce Gaziantepspor formasını giydi. Bizim için önemli olan, buraya gelecek oyuncunun karakteri. Bu nedenle Koray ile Hürriyet'in bize katkı vereceklerine inanıyorum diye konuştu.

SORUMLULUK İSTİYORUM

“Teknik direktörlük tamamen sorumluluk istiyor” derken, “Çünkü her şey doğrusuyla yanlışıyla sizin yaptıklarınızla oluyor. Eleştiriliyor veya takdir ediliyoruz. Yoğun çalışmak zorundasınız. Başlangıcın iyi olmadığını söyleyebilirim ama gelinen nokta itibarıyla memnunum” ifadelerini kullandı.

OFANSİF OYNATIRIM

Mücadele gücü yüksek agresif bir oyun oynatmayı istediğini belirten Topçu, “Kendi kişiliğimi sahaya yansıtacak bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Mücadele eden ve daha ofansif oynayan bir oyuncu grubu bekliyorum. İlk yarının ortasına kadar bunu çok beceremedik. Ancak sonlara doğru birkaç takım içi değişiklik yaptık ve bu da bizim işimize yaradı. Sonrasında daha etkili olmaya çalıştık. Son maçlarımızdaki performansımızda memnunum” diye konuştu.