BALIKESİRSPOR – GAZİANTEP B.B SPOR

SAHA: BALIKESİR ATATÜRK STADYUMU

HAKEMLER: VOLKAN BAYARSLAN – KEREM ERSOY – SEYFETTİN ÜNAL

TARİH: 16 AĞUSTOS PAZAR (YARIN)

SAAT: 22.00

YAYIN: WWW.TRTSPOR.COM

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2015 – 2016 sezonunu ilk maçını yarın deplasmanda Balıkesirspor ile yapıyor.

Yaptığı transferlerle kadrosunu gençleştiren ve daha dinamik bir ekip olan mavi – beyazlı temsilcimiz, süper ligden düşen Balıkesir karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

AfyonKarahisar ve Düzce Topuk Yaylasında sezon öncesi kamp çalışmasını yapan PTT birinci ligde Gaziantep’i temsil eden Büyükşehir Belediyespor, Pazartesi gününden bu yana kendi tesislerinde Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

GÜÇLÜ RAKİP BİZİ BEKLİYOR

Sezon öncesinde genç, dinamik ve sahada galibiyet için her şeyini ortaya koyabilecek bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Bu kapsamda önemli transferler yapıldı, verimli bir kamp dönemini geride bıraktıktan sonra Gaziantep'te gelerek tesislerimizde lig maçlarına hazırlanmaya başladık. Lig hazırlıkları kapsamında rakiplerimizin durumlarını analiz ederek taktik çalıştık. Ligin ilk haftasında Balıkesirspor'a konuk olacağız. Rakibimiz Spor Toto Süper Lig'den yeni düşmüş ve önemli takviyeler yapmış bir ekip. Yani güçlü bir rakip bizi bekliyor. Biz de genç oyuncularımızla her noktadan rakibe tehlike oluşturabilecek kapasitedeyiz. Skoru kendi lehimize yansıtabilmek için çalışacağız. Zorlu ve bir o kadar da keyifli bir maç bizi bekliyor. Ama biz lige galibiyetle başlayıp moral depolamak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

FUTBOLCULAR İNANÇLI

Bu sezon ligde önemli işler yapmak istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, “sezonun ilk maçına güçlü bir rakiple deplasmanda oynayarak başlıyoruz. Onların da tekrar süper lige yükselme istekleri var ama bizde kendimizi kanıtlamak ve bu ligde söz söylemek istiyoruz. Lige iyi başlamak bizim adımıza daha farklı bir duygu olacak bu nedenle deplasmanda da olsa kazanıp ilk haftayı üç puanla kapatmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

BALIKESİR CEPHESİ

Kendi evinde sezonun ilk maçından galibiyetle ayrılmak isteyen Balıkesirspor, hazırlıklarını tamamladı.

Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, yaptığı açıklamada, iyi ve iddialı bir takım kurduklarını belirterek, 1. Lig'e renk katacak futbol oynayacaklarını vurguladı.

Sezonun ilk haftasında karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakası için hazırlıkları sürdürdüklerini dile getiren, Sözeri şöyle konuştu:

"Hedefimiz, ilk iki takım içine girerek yeniden Süper Lig'e çıkmak. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızın morali iyi. Oyuncularımız hem taraftarlarıyla buluşmayı hem de güzel bir oyunla galibiyet almayı hedefliyor. Bunu gerçekleştirecek güç ve konsantrasyona sahibiz. İnşallah bunu gerçekleştirip lige 3 puanla başlayacağımıza inanıyorum."

MUHARREM TÜRKOĞLU