Sivasspor maçındaki kötü performansın izlerini silmek isteyen Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun milli ara nedeniyle verdiği 3 günlük izin yarın sona eriyor.

Futbolcular yarın saat 16.00’da Celal Doğan tesislerinde bir araya gelerek 18.00’den itibaren çalışmalara başlayacak.

Kendi evinde oynayacağı Medipol Başakşehir maçı öncesinde milli aranın takıma son derece faydalı olacağını belirten kulüp yetkilileri İstanbul temsilcisi karşısında moral olarak da, anlayış olarak da farklı bir Gaziantepspor olacağını ifade ettiler.

BASKIYI ÜZERİNİZDEN ATIN

Kırmızı – siyahlı yetkililer, kendileri açısından oldukça kötü geçen bir haftanın izlerini silmek istediklerini ve bu nedenle Başakşehir maçını çıkış olarak değerlendiriyor.

Teknik ekipten futbolcular üzerinde ki psikolojik baskıyı milli arada atmalarını isteyen yönetim, sıkıntı yaratacak bir ortamın yaratılmamasını ve futbolcuların da bir an önce kendilerine çeki düzen vererek arayı en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

TARAFTARLARI ÜZMEYİN

Kulübe yakın çevrelerden elde edilen bilgiye göre yönetimde bazı isimlerin teknik direktör Mutlu Y-Topçu ile toplantı yaparak Sivasspor maçının tekrarının olmamasını istediği öğrenildi. Gaziantepspor taraftarını üzmeye haklarının olmadığının altını çizen yönetimin milli maç arasının ardından kendi sahalarında oynayacakları Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılmalarını ve Sivasspor maçının üzüntüsünü taraftarlara unutturmalarını istediği bilgisi elde edildi.