Royal Halı Gaziantep Basketbol takımına sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Gökhan Şirin, Gaziantepli basketbol severlere futbol şöleni izlettireceklerini söyledi.

Bu sezon iyi bir takım olduklarını ifade eden Şirin, maçlara gelen taraftarlardan güç alacaklarını ve onlara heyecan yaşatacaklarını belirtti.

Bu sezon maçlara gelen seyircilerin müthiş karşılaşmalar izleyeceklerini söyleyen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının genç ismi Gökhan Şirin, “Oldukça eğlenceli her takımın rakiplerini yendiği ve çok kuvvetli bir lig. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk ve Anadolu Efes karşısında salona kazanmak için çıktık. Böyle oynadığımız takdirde her takımı yenebileceğimizi biliyoruz. Anadolu Efes maçına bakıldığında rakibimizin 10 sayılık farkı kapatmalarına izin verdik. Maçı daha farklı kapatabilirdik son dakikalarda daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Biz iyi olduğumuzu biliyoruz şimdi önümüzde Fenerbahçe Ülker maçı var ve İstanbul’a o maçı kazanmak için gideceğiz. Bu sene güzel bir sezon bizi bekliyor, biz heyecanlıyız” dedi.

Gaziantep halkının maçlarına gelmesinin kendilerini oldukça sevindirdiğini anlatan Şirin, “Tribünler bayağı kalabalıktı ve ilk maçımızda bize itici güç oldular. İlk maçta taraftarlarımıza iyi bir mesaj verdiğimizi düşünüyorum, Anadolu Efes gibi bir takımı mağlup etmek seyircimizin de heyecanını arttırmıştır. İlerleyen haftalarda tribünlerin daha dolacağını ve basketbol şöleni olacağını düşünüyorum. Gaziantep adına çok güzel günler olacak ve ben ligden oldukça umutluyum” şeklinde konuştu.