Yılmaz, " Bizler teşkilatımızla birlikte Fatma Şahin Başkanımız ve Rıdvan Fadıloğlu Başkanımızın yanındayız. Allah’ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerini de omuz omuza vererek inşallah hep birlikte, el ele zaferle taçlandıracağız.” dedi.

Yılmaz, Millete hizmet yolunda AK Kadroların daima el ele olduğunu dile getirerek, AK Parti teşkilatının seçimden seçime değil, her zaman milletle içiçe olduğunu söyledi. Yılmaz, ""Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatçılık anlayışıyla yola devam etmekteyiz. Her zaman olduğu gibi bize düşen teşkilatlar olarak Genel merkezimizin belirlediği adaylar kim olursa olsun her zaman yanındayız, sonuna kadar yanında olacağız. Bizler teşkilatımızla birlikte Fatma Şahin Başkanımız ve Rıdvan Fadıloğlu Başkanımızın yanındayız. Allah’ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerini de omuz omuza vererek inşallah hep birlikte, el ele zaferle taçlandıracağız.” dedi.

MİLLETE HİZMET İÇİN DAİMA EL ELE

Mehmet Yılmaz ve yönetimine teşekkür eden Şehitkamil Belediye Başkanı M.Rıdvan Fadıloğlu, "Her geçen gün hizmetlerimizi arttırarak yolumuza, hedeflerimize 2023 vizyonumuza doğru hızla ilerliyoruz. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan ilçe teşkilatımızla sen ben demeden hep birlikte, bundan sonra da partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki dönemde de taçlandıracak, millete hizmet yolunda daima el ele daha güzel başarılara imza atılacak. Buna yürekten inanıyorum" dedi. HABER MERKEZİ