TÜMSİAD Gaziantep Şube yönetimi Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ve Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanlığına seçilen Av. Hakan Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri önce Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur’u ziyaret etti. Yeni görevinde başarılar dileyen başkan Çekici, dernekleri hakkında bilgiler verdi. Türkiye genelinde 12 bin üyeyi aştıklarını belirten Çekici, “Biz dernek olarak her zaman üyelerimizin ve sanayicilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu işi de asla kendi çıkarlarımız uğruna yapmıyoruz” dedi.

STK'LAR ÖNEMLİ

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ise sendika ve sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini söyledi. Kendisinin de sivil toplum örgütü kökenli birisi olduğunu belirten Uğur, “Ben STK’lara büyük önem veriyorum. Sendikacılık gerçekten çok önemlidir. Eskiden sendikacılık sadece muhalefet yapılan bir yer olarak görülürdü. Ancak son yıllarda bu anlayış çok değişti. Birlikte çalışmanın ve doğrunun yanında olmanın faydalarını da görüyoruz. Sendikalara artık gereken önem veriliyor” diye konuştu.

KURT MEMNUN OLDU

TÜMSİAD yönetiminin Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt’u ziyaretinde ise Çekici, ülkenin istikrarından bahsetti. Hakan Kurt da TÜMSİAD heyetine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Çok zorlu ve yorucu bir seçim dönemini geride bıraktık. TÜMSİAD heyetinin bu seçim sonrası bizleri ziyaret etmesi bizleri mutlu etmiştir” dedi. BÜLTEN