Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzur evinde, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Şehreküstü Konakları’nda, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise iftar sonrası vatandaşlarla biraraya geliyor.

ŞAHİN, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE İFTAR YAPTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzurevi sakinleriyle iftar yaptı. Ramazan etkinlikleri kapsamında toplumun değişik kesimleri ile iftarda buluşan Şahin, Gaziantep İhtisas Huzurevi’nde kalan yaşlılarla biraraya geldi. İftar çadırlarının yanı sıra her kesim ile iftarda buluşmayı arzulayan Şahin, öğrenci ve STK temsilcilerinden sonra huzurevindeki yaşlılar ile de iftarda buluştu. Başkan Şahin, iftar sonrası huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Yaşlıların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Şahin, ayrıca yetkililerden bilgiler aldı. Ezanın okunmasıyla iftarını huzurevi sakinleri ile açan Şahin, yaşlıların ramazan ayını kutladı.

TAHMAZOĞLU, İFTARINI VATANDAŞLARLA AÇTI

Şahinbey Belediyesi tarafından Şehreküstü Konakları’nda düzenlenen iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu iftar öncesi alana gelerek vatandaşlara yemek dağıttı. Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar sofrası Şehreküstü Konaklarına kurulan iftar sofrasına her gün binlerce vatandaş gelerek iftarını açıyor. İftar öncesinde kurulan sahnede yapılan dini sohbetler, semazen gösterileri ve ilahiler ile vatandaşlara manevi bir atmosfer altında ruhların hakikatları emmesi, inkişafı ve sümbül vermesi sağlanıyor. Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu tarafından yapılan dini sohbetler ile vatandaşlar merak ettikleri konuları sorarak öğrenirken, söylenen ilahilere de eşlik ederek manevi bir ortama katkı sağlıyorlar.

FADILOĞLU, RAMAZAN’I VATANDAŞLA YAŞIYOR

Her fırsatta çeşitli nedenlerle ev ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ramazan Ayı nedeniyle gerçekleştirdiği ev ziyaret sayısını arttırdı. Ramazan Ayı süresince ilçenin farklı mahallelerini ziyaret edecek Başkan Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşın sofrasında iftar açacak. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, son olarak Özgürlük Mahallesi’ndeki evleri ziyaret etti, yolda karşılaştığı vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti. Özellikle yaşlılara ve çocuklara yakın ilgi gösteren Başkan Fadıloğlu, vatandaşın sorunlarını dinledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ziyaretleri esnasında AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ergan eşlik etti. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT