ŞAHİNBEY ve Şehitkamil Belediye Başkanları, Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 18 ay sonra serbest bırakılan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci’yi evinde ziyaret ederek ailenin mutluluğunu paylaştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu z oldukça mutlu olduklarını söyledi. Tahmazoğlu,''Bazılarında 20 ay bazılarında daha kısa sürede kaçırılan kamu görevlilerimizin, askerimizin, kaymakam adayımızın, polisimizin tekrar ülkemize, ailelerine sağ salim kavuşması ailelerini olduğu kadar bizi de mutlu etti.'' dedi.

BAŞKAN FADILOĞLU DA ZİYARET ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 18 ay sonra serbest bırakılan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Kemal Ekinci’yi evinde ziyaret ederek ailenin mutluluğunu paylaştı. Terör örgütü PKK tarafından yol kesilerek kaçırılan Uzman Çavuş Ekinci, yaklaşık 18 ay sonra ailesine teslim edildi. Yeniden özgürlüğüne ve ailesine kavuşan Ekinci, dün akşam ailesi ve sevenleri tarafından Üçoklar Mahallesi’nde bulunan evine getirildi. Uzman Çavuş Ekinci’yi ve ailesini ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu ise Ekinci ailenin mutluluğunu paylaştı. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, Uzman Çavuş Kemal Ekinci’nin, serbest bırakılarak yeniden özgürlüğüne ve ailesine kavuşmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Baba Ömer Ekinci ise, “Mutluyuz. Çok şükür Allah’a oğlumuza kavuştuk. Başbakanımıza ve tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Başbakanımız da telefonla bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Herkes çok iyi bir şekilde bizlerle ilgilendi“ diye konuştu.