Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki ayrı engelli vatandaşı evlerinde ziyaret edip sürpriz yaparak, akülü tekerlekli sandalye hediye etti Fadıloğlu, Kayaönü Mahallesinde ikamet eden ve bir yaşında çocuk felci geçirerek engelli kalan 39 yaşındaki Yasin Arslan’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bir süre Yasin Arslan ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Arslan’a takdim etti. Arslan tekerlekli sandalyesine binerek, ilk turunu evin içinde attı.

SESİMİZİ DUYDU

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten engelli Yasin Arslan, “Daha önce normal bir tekerlekli sandalyem vardı onunla da bir yere doğru dürüst gidip gelemiyordum. Gün boyu evin içerisinde oturuyordum dışarıya çıkamıyordum. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu sesimizi duydu ve bugün bize sürpriz yapıp, evimizde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra akülü tekerlekli sandalyem ile evden dışarı çıkıp, günün sıkıntı ve stresini gezerek atabileceğim" dedi.

BİLGİ VERDİ

Başkan Fadıloğlu daha sonra, bir trafik kazası sonucu engelli kalan 49 yaşındaki Bekir Korkmaz’ı Merveşehir Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Bir süre aile ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi Bekir Korkmaz’a teslim ederek, tekerlekli sandalyenin kullanımı hakkında Korkmaz’a bilgiler verdi. Bir süre daha Korkmaz ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu evden ayrıldı. BAHRİ GEBEL