Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin en işlek caddelerinden biri olan Eskisaray Caddesi, Kunduracılar Çarşısı ve Söylemez Pasaj önünde sürdürdükleri çalışmaları gece denetledi.

21 Nisan tarihinde Büyükşehir Meclis Salonu’nda Eskisaray Caddesi esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan Şahin, toplantının ardından gece 24.00’te başlattığı çalışmaları gece de yerinde takip ediyor. Kaldırımların durumlarının düzeltilmesi, zeminlerde meydana gelen olumsuzluklar ve diğer hususlarda esnafın sorunlarının giderilmesi için ekibine talimat veren Şahin, “Esnafımızın yaşadığı sorunun çözümü için anında düğmeye bastık. Çalışmalarımızı 7/24 prensibi ile sürdürüyoruz. Çünkü bu bölgede ekmek parasını kazanan birçok esnafımız var. Onların ve alışverişe gelen insanların mağdur olmamaları için çalışmayı en kısa zamanda bitirmeyi amaçlıyoruz. İşin tamamlanması için 25 günlük bir süreyi ön görmüştük ama inşallah bunu daha da kısa sürede tamamlayacağız” diye konuştu.

Denetlemelerini ekibiyle birlikte gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Eskisaray Caddesi esnafı ile de sohbet etti.

Esnaf çalışmanın bu kadar kısa bir süre içinde başlamasından ve 3 vardiya sistemi ile hızlı sürdürülmesinden duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Şahin’e teşekkür ettiler. İHA