Şahinbey Kaymakamlığı görevine yeni atanan Kaymakam Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu ziyaret etti. Belediye hizmet binasını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Yılmaz, evlendirme müdürlüğü gezisi sırasında ise bir çifte nikah şahitliği yaptı.

Lüleburgaz Kaymakamlığı görevini yürütürken çıkan son kararname ile Şahinbey Kaymakamlığı görevine atanan Cemalettin Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Tahmazoğlu’yla bir süre sohbet eden Kaymakam Yılmaz daha sonra belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi almak için hizmet binasını gezdi.

KAYMAKAM YILMAZ ŞAHİT OLDU

Evlendirme Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yılmaz ve Tahmazoğlu, nikah işlemi için sıra bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Tahmazoğlu, sırası gelen bir çiftin nikahını kendisi kıyarken Kaymakam Yılmaz ise çifte şahitlik etti. Tahmazoğlu ve Yılmaz daha sonra ihtiyaç sahibi ailelerin yararlandığı Sosyal Marketi gezdi. Burada da vatandaşlar sohbet eden Yılmaz ve Tahmazoğlu vatandaşların hatırlarını sordu.

ÇALIŞMALARDAN ETKİLENDİ

Kaymakam Yılmaz, Şahinbey Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan çok etkilendiğini söyleyerek, “Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu gerçekten çok başarılı işlere imza atmış. Bu çalışmalarda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Gerçekten sosyal belediyeciliğin gereği noktasında gereken her şey yapılmış ve yapılmaya devam ediliyor. Yapılan yatırımların büyüklüğü ise birçok büyükşehir belediyesinin yatırımından daha fazla. Bundan sonra da belediyemiz ve kaymakamlık olarak ortak iştiraklerle yeni projelere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu. BÜLTEN