Gaziantep Dernekleri Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu’nda görev yapacak yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile seçime gidilen genel kurulda Seyidoğlu Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Necati Göksu federasyonun yeni başkanı oldu. Genel kurula damgasını vuran ise federasyonun kurucu başkan İnal Aydınoğlu, 2. Dönem başkanı Mehmet Güçtekin ve yeni başkan Necati Göksu’nun birlik ve beraberlik mesajları oldu.

Yeni yönetim ile İstanbul’un nüfusuyla doğru orantılı biçimde artan Gazianteplilerin İstanbul’daki ‘yükselen sesi’ olmak arzusunu taşıdıklarını belirten Necati Göksu, “100 binden fazla Gazianteplinin sesini duyurmak ve hak ettiği saygınlığı kazanması için elimizi taşın altına koyduk. Sıla hasreti çeken hemşirelerimizin özlemlerini biraz olsun dindirebilmek maksadıyla üzerine memleket kokusu sinmiş kardeşlerimizle sık sık buluşma ve kaynaşma organizasyonları tertip edeceğiz" dedi.

Yeni Yönetim Kurulu

Federasyonun 15 kişilik yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor:

Necati Göksu (Başkan), Hasan Demir, Abdurrahman Özdemir, Nedim Atila, Şenel Savcı, Fahri Öztütüncü, Betil Ataoğlu, Bilal Şengüloğlu, Eray Erdem, Volkan Kaya, Adil Güloğlu, Haydar Doğan, Masum Demirel, M. Kemal Şahin, İbrahim Ulaş Polat. HABER MERKEZİ