ŞAHİNBEY BELEDİYE – İNEGÖL BELEDİYE

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 14 KASIM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

YAYIN: YOK

Voleybol Erkekler 1. Liginde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediyespor, bugün kendi evinde İnegöl Belediyeyi konuk ediyor.

Bu sezon ligde iddialı bir ekip olmak isteyen mavi – beyazlı ekip, özellikle kendi evinde oynadığı maçlardan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı 3 maçtan iki yenilgi ve bir galibiyetle ayrılan Filenin Şahinleri, 4 puanla 7’inci sırada yer alıyor. Rakip İnegöl Belediye ise 2 galibiyet ve bir yenilgi ile topladığı 6 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

BAŞKAN GALİBİYET İSTİYOR

Kulüp Başkanı Cuma Güzel yaptığı açıklamada; plaoy off parolası ile yola çıktıklarını belirterek, “bu doğrultuda grupta oynadığımız (3) maçta topladığımız (4) puanla hedefimiz doğrultusunda istediğimiz puanları hanemize yazdırdık. Ligde oynayacağımız bütün takımlarımıza saygı duyuyoruz. Bugün kendi evimizde İnegöl Belediyeyi konuk ediyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Gaziantep adına bir şeyleri başarmak istiyoruz. Tek yürek olmalıyız. Herkesi bu yolda desteğe davet ediyorum” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU