Gaziantep’te daha doğmadan babalarını elim bir kaza sonucu kaybederek öksüz kalan dördüz bebekleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, dördüz bebekler için imkanları dahilinde ellerinden gelen bütün desteği vereceklerini söyledi.
Dördüz bebekler Ecrin Zozan, Fidan, Hebun ile Şervan Yılmaz’ı evlerinde ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bebeklere; beşik, battaniye, kırklık takımı, mama ve çocuk bezi hediye etti. Dördüz bebeklerle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, çocukların sağlık durumları hakkında anne Zehra Yılmaz’dan bilgi aldı. Çocukların hastalıklarını duyan Başkan Fadıloğlu, büyük üzüntü yaşarken, maddi sıkıntı yaşayan aileye imkanları dahilinde ellerinden gelen bütün yardımı sağlayacaklarını söyledi.DÖRDÜZLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZAileye baş sağlığı dileyen Başkan Fadıloğlu, “Dördüzlerimizi bugün ziyarete geldik. Allah bu çocuklarımızın acısını göstermesin. Tabi şansız bir kaza yaşanmış. Çocukların doğumundan 10 gün önce annemizin eşi elim bir kaza sonucu rahmetli olmuş. Allah mekanını cennet eylesin. Tabi şuanda devletimizin imkanlarını bu hanım kardeşimize aktarma zorunluluğumuz var. Dördüz olunca da çocuklarımızın masrafı da fazla oluyor. 4 çocuğun bebek bezi, maması, kolay değil. Devletin imkanlarıyla biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Çocuklarımızın da ihtiyaçlarını karşılamak adına Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz çerçevesinde elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz ve dördüzlerimiz için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen bütün desteği sağlamaya da devam edeceğiz. Çocuklarımızın sağlık durumlarıyla ilgili devletimizin güvencesi var ama onların dördüz olmaları nedeniyle ikisi prematüre, yani kiloları az. Onların sağlıklı büyümeleri adına sağlık desteği de gerekiyor. Bu desteği de vermek adına Şehitkamil Devlet Hastanesi’nden destek alıyoruz. Ekip olarak elimizden gelen hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşallah bu çocuklarımızda sağlıklı bir şekilde büyür, vatana ve millete hayırlı birer evlat olur. Eşinin vefatından dolayı tekrar Zehra hanıma başsağlığı diliyorum, Allah’ta yavrularının acısını göstermez inşallah” dedi.
EŞİMİN HAYATINI KAYBETMESİ SONUCU DÖRDÜZ ÇOCUKLARIMLA MAĞDUR OLDUKDoğumdan 10 gün önce eşini kaybettiğini dile getiren anne Zehra Gökmen, devlet büyüklerinden dördüzleri için yardım istedi. Dördüzlere bakmakta zorluk çektiğini de ifade eden anne Zehra Gökmen, “Eşim doğumdan 10 gün önce elim bir kaza geçirerek hayatını kaybetti. Onun acısını yaşarken, çocuklarımın da hasta olmaları beni büsbütün yıktı. Haberi duyan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, sağ olsun evimizi ziyaret etti. Çocuklarıma kucak açtı ve onların bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşıladı. Bunun için Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Eşimin hayatını kaybetmesi sonucu çocuklarımla mağdur duruma düştük. Şuan yokluk çekiyoruz. Eşimin sigorta günü az bir eksiği olduğu için emekli olamıyor. Devlet büyüklerimizden bu konu hakkında bize yardımcı olmalarını istiyorum. Hiç yoktan kocamın emekliliği olursa bizim için çok iyi olur. Eşim hayatını kaybettikten sonra hiçbir gelirimiz olmadığı için çocuklarıma bakamıyorum. Dördüz bebeklerimden iki tanesinin kalbi delik, diğer ikisinin ise kol ve bacakları kısa ve hastalar. Sağ olsun Şehitkamil Belediye Başkanımız bize elini uzattı ve elinden gelen bütün desteği sağlıyor ama Başkanımızda kendi imkanları dahiline çıkamıyor. Bu konuda devlet büyüklerimizin de yardımını bekliyorum. Ben bugün acımızı paylaşan, bize her konuda destek sağlayan Başkanımıza bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.