AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malatya Kurucaovalılar Derneği ziyaretinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü nedeniyle hazırlanan pastayı kesti.

Seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdüren Şahin, Uzer ve Tahmazoğlu, Kurucaovalılar Kültür Sosyal, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde büyük ilgi ile karşılandı. Ziyarette Malatya Kurucaovalılar Derneği’nin sürprizi ile karşılaşan Şahin, Uzer ve Tahmazoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü nedeniyle hazırlanan pastayı keserek, hayırlı uzun ömürler diledi.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Bundan 12 yıl önce yapacaklarımızı anlatarak yola çıktıklarını hatırlatan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, “Şimdi yaptıklarımızı anlatıyoruz. Yaptıklarımızı anlatmaya da gerek yok, sizler arif insanlarsınız bunları yaşadınız, genelde nasıl bir Türkiye’den nasıl bir Türkiye’ye ulaşıldığını ve bu süreçte yaşanan değişimi dönüşümü yaşamınızda gördünüz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

ENLERİN VE İLKLERİN BELEDİYESİ OLDUK

5 yıl içerisinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Halkımızın desteği ile gece gündüz demeden çalışarak, enlerin ve ilklerin belediyesi olduk. Yaptığımız tüm çalışmaların merkezine insanımızı koyduk. Güler yüzlü hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile yaptığımız çalışmalarda insanımızın memnuniyetine önem verdik. Yeni dönemde de el ele vererek, daha güzel hizmetler üreteceğiz” diye konuştu.