SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Sakarya Sapanca’da düzenlenen ve Kadir Çöpdemir’in sunduğu bayii toplantısında, 2012 yılında SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör’ün bu yıl kuruluşunun 101. yılı olduğunu anımsatarak, bayilerle takım oyunu oynayacaklarını ve başarıya odaklandıklarını söyledi.

Başak Traktör’ü aldıklarında, tesisin ve dolayısıyla üretimin markanın çok gerisinde kaldığını gördüklerini belirterek, “Ancak zoru severiz. Aldığımız işi başarırız. Başak Traktör’ü de sektörün gözbebeği markası yapmak amacıyla son teknoloji makine teçhizatla tesisleri ve üretim süreçlerini dünyanın en iyilerinden birisi haline getirdik” dedi. Türkiye’de tarım sektörünün geliştiğini ve zirai aletlere olan ihtiyacın artacağına dikkat çeken Konukoğlu, Başak Traktör tesislerinin zirai alet üretimi de yapması amacıyla çalışmalar yaptıklarının altını çizdi. BÜLTEN

EN İYİ ÇIKIŞA ÖDÜL

Konukoğlu, daha sonra SANKO Holding Tarım ve İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Başak Traktör Genel Müdürü Ertan Paşa, Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Bayramoğlu ile en çok satış yapan ilk üç bayii Nesim Savaş, Necati Tepe, Yalçın Gezer, en iyi çıkış gerçekleştiren Adnan Şahin ve Adnan Özdemir’i ödüllendirdi.