Transferini ilk kez gazetemizin duyurduğu Brezilyalı Joao Vitor ilk açıklamasını da gazetemize yaptı.

Gaziantepspor'un devre arasında renklerine kattığı başarılı futbolcu, dün sağlık kontrolünden geçtikten sonra gazetemiz muhabiriyle konuştu ve taraftarlara mutlu edeceğini söyleyerek, “buraya başarılı olmaya geldim. Chicco ile konuştum ve birlikte forma giymeyi kabul ettim” dedi.

HEMEN HAZIR OLACAĞIM

Pasaport işlemi yüzünden bir kaç gün geciktiğini belirten Vitor, “biran önce takıma adapte olmak ve hazır hale gelmek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Gaziantep'i çok methettiler. Tek isteğim başarılı olmak” ifadesini kullandı.

BEKLENTİLERİN FARKINDAYIM

Beklentilerin farkında olduğunu belirten Joao, “Türkiye'de futbol çok seviliyor. Bende birçok vatandaşım gibi bu ülkeye gelmeyi istedim. Tabi önce kısa süre adaptasyon süreci geçireceğim. En kısa zamanda hazırlanıp hocamızın formamı vermesini bekleyeceğim” dedi.

CHİCCO İLE SÜREKLİ KONUŞTUK

Gaziantepspor’a gelmesinden Chicco’nun büyük katkısının olduğunu da söyleyen Vitor, “bana teklif geldiğinde yakın arkadaşım Chicco’da beni arayarak Gaziantepspor’un çok iyi takım olduğunu ve gelmemi istediğini söyledi. Ailemle oturup konuştuktan sonra ve Chicco’nun ısrarlarıyla teklifi kabul ettim ve şimdi buradayım” diye konuştu.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Yeni transfer Vitor dün sağlık kontrolünden geçirdildi.

Kan tetkikleri, efor ve EKG testinden geçen Vitor, daha sonra dahiliye, kardiyoloji, göz, kulak burun boğaz, göğüs hastalıkları ve genel cerrahi bölümlerinde muayene oldu.