Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylasında sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da teknik direktör Hakan Kutlu rekabet istiyor.

Bu sezon transferde nokta atışı yaptıklarını aktaran genç teknik adam, ligde hadlerini bilerek oynayacaklarını söyledi.

HAK EDEN ALACAK

Topuk yaylasında yüklemelerin devam ettiğini aktaran Kutlu, “Başarının anahtarı formasını terletecek, forması için rekabete girecek isimlerden oluşan bir kadro oluşturmaktan geçiyor. Geçen sezonun iskeletinin üzerine yaptığımız takviyelerle iyi bir kadroya sahip olduk. Bu sezon çok koşan, mücadele eden, verdiğimiz görevleri harfiyen yerine getiren oyunculara formalarını vereceğiz” dedi.

KEYİF VERECEK

Bu sezon parolalarını yatmaktan çok çalışmak olarak belirlediklerini söyleyen Kutlu, “Günümüz futbolunda durarak oynama sistemi kalmadı. Her zaman koşan, rakiplerini yıldıran ve çok çalışan bir takımın başarısı daha fazla oluyor. Bizde bu felsefeyle sezon öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ve ligde de aynı sistemi devam ettireceğiz. Gaziantepli futbol severlerin keyif alabileceği ve izlemeye doyamayacağı bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımız maçlarımıza geldiklerinde kaliteli bir takım izlemenin heyecanını yaşayacaklar” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU