Göreve seçildikten sonra kolları hemen sıvayan ve yeni sezon hazırlıklarına seri bir şekilde başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, başarılı olmaya geldiklerini söyledi.Bu sezon hedeflerinin belli olduğunu aktaran Gözegir, takımı en iyi yerlere taşımak adına gayret edeceklerini belirtti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kongrelerinin ardından görev bölümünü gerçekleştirdiklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, “Şu anda gündemimizde teknik direktör arayışları bulunuyor. Öncelikli olarak Gaziantepli teknik adamlarla çalışma taraftarıyız. Görüşmelerimiz devam ediyor, umut ediyorum bu hafta sonuna kadar bu sorunumuzu da çözeceğiz. Şu anda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim olarak geceli gündüzlü çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

BAŞARILI OLAN HOCA ARIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un hedefinin belli olduğunu aktaran Gözegir, “Biz başarılı olmak için geldik. Bu nedenle çok iyi bir çalışma yapıp hocalarımızla birlikte daha iyi gelişmelere adım atma gayreti içerisindeyiz. Bu takımda başarılı olabilen bir teknik direktörümüz olsun istiyoruz. Büyük bir ihtimalle Perşembe veya Cuma günü anlaşma sağlarız diye düşünüyorum” dedi.

TRANSFERLERE BAŞLAYACAĞIZ

Teknik direktör ile anlaşma sağladıktan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını aktaran Gözegir, “Çalışmalarımız kademe kademe devam ediyor, merdivenleri teker teker çıkmak zorundasınız. Bizde merdivenleri bu şekilde çıkıyoruz. Gelişme safhasında geldiğimiz her noktayı biz kamuoyu ile paylaşacağız. Biz bu takımı en iyi yerlere getirme adına her türlü gayreti sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.