Uygar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen etkinlikte, Kişisel Eğitim Uzmanı Gökhan Okçu, “Neden ve 25. Saat” konulu bir seminer verdi. Büyük ilgi gören seminerin ardından Karataş ve Emek Uygar Liselerinin birincileri ile TEOG sınavında 500 tam puan alan öğrencilere plaket verildi.

5 EĞİTİM KURUMUYLA HİZMET VERİYORUZ

Şehitkamil Konferans Salonu’ndaki etkinliğin açılışında konuşan Uygar Eğitim Kurumları Kurucusu Yılmaz Ovayolu, Emek Uygar Lisesi, Karataş Uygar Lisesi, Batıkent Etüt Merkezi, Karataş Etüt Merkezi ve Özel Uygar Eğitim Kurumu olarak beş ayrı kurumla eğitim hizmeti verdiklerini söyledi. Ülke kalkınmasının eğitimle mümkün olacağının altını çizen Ovayolu, “Uygar Eğitim Kurumları olarak öz güveni yüksek, sorgulayan ve geleceğe güvenle bakan öğrenciler yetiştirmek temel hedefimizdir” diye konuştu.

OKÇU'DAN 25. SAAT SEMİNERİ

Kişisel Gelişim Uzmanı Gökhan Okçu, Uygar Eğitim Kurumları öğrenci ve velilerine, “Neden ve 25. Saat” konulu bir seminer verdi. Gökhan Okçu, büyük ilgi gören seminerde, etkili iletişim, ilişki yönetimi ve algı yönetimi gibi konuları, kendi deneyimlerinden de örnekler vererek eğlenceli bir üslupla anlattı. Şehitkamil Kongre Merkezi’ni dolduran izleyiciler seminer sonunda Okçu’yu uzun süre alkışlarken, Uygar Eğitim Kurumları Kurucusu Yılmaz Ovayolu da Okçu’ya plaket verdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİSeminerin ardından Uygar Eğitim Kurumları’nın başarılı öğrencileri için plaket töreni düzenlendi. Törende, Emek Uygar Lisesi birincisi Zeynep Ayça Dağlı ve Karataş Uygar Lisesi birincisi Ali Haydar Kaşısarı ile birinci dönem TEOG sınavında 120 sorunun tamamını yaparak 500 tam puan alan Sena Kılıç, Pelin Tiryaki, Başak Nida Yıldız ve Ayça Esra Tunç’a plaket verildi. Haber Merkezi