Galatasaray'dan kiralanan Ontivero Gaziantepspor'un kendisine kapıları açtığı için teşekkür ederek, "Gaziantepspor’u başarıya ulaştırmak öncelikli hedeflerimden olacak" dedi.

Kırmızı – siyahlı takıma geldiğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Gaziantepspor’un Galatasaray’dan transferi Ontivero, “Gaziantepspor yönetimine bana kapılarını açtıkları için çok teşekkür ediyorum. Buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim ve en iyisini sahaya yansıtıp Gaziantepspor’u başarıya ulaştırmak öncelikli hedeflerimden olacak” dedi.

OYNAMADAN MAÇ KAZANILMIYOR

Spor Toto Süper Liginde hiçbir maçın kolay olmayacağını söyleyen Ontivero, “Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor ama iyi bir ekip olduğumuzu biliyoruz. Şimdi önümüzde bir Kayseri Erciyes maçı var ve benim Gaziantepspor’da ki ilk maçım olacak. Lige verilen arada en iyi şekilde çalışıp galip gelmek istiyoruz” dedi.

KÜÇÜK TAKIM DEMEDİM

Zor bir ligde mücadele ettiklerini aktaran Ontivero, “Ligin zorluğu da benim hoşuma gidiyor çünkü burada başarılı olmak istiyorum. Bu nedenle Türkiye’de kaldım ve Gaziantepspor’u seçtim. Bazı yayın organlarında benim küçük bir takıma katkı sunmaya geldim haberi yayınlanmış ama bu tamamıyla gerçeği yansıtmayan bir durum. Ben Gaziantepspor’a kesinlikle küçük bir kulüptür hitabında bulunmadım. Sadece Gaziantepspor için küçükte olsa bir katkım olursa çok mutlu olacağım demiştim. Fakat bunu farklı yansıtmışlar. Zaten bunun düzeltmesini yaptırdım, sosyal medyadan bunun cevabını verip olayın aydınlanmasını sağlayacağım” şeklinde konuştu.