Gaziantepspor'un yeni transferi Carlo Costly ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Tecrübeli futbolcu iyi bir kulübe geldiğini söyleyerek, "elimizden geleni yapmak ve başarıya ulaştırmak bizim mutlak görevimiz" dedi.

Kırmızı-siyahlı takıma gelişini anlatan Carlo, "benden önce menejerimle irtibata geçildi. Menejerim bana söyleyince oldukça mantıklı geldi. Türkiye gibi bir lige ve güzel bir kulübe geldiğimi düşünüyorum. Burada başarıya ulaşacağıma da inanıyorum" ifadesini kullandı.

AYNI PERFORMANS OLURMU BİLMİYORUM

Dünya kupasında ki performansı ile ilgili konuşan Costly, "dünya kupası bambaşka. Oradaki performans ile buradaki performans ayrı olur. Gaziantepspor'da aynı performans olur mu bunu gerçekten söylemek güç. Ama elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Başarıya ulaştırmak bizim mutlak görevimiz" dedi.

BİZE DÜŞEN EN İYİSİNİ YAPMAK

Kırmızı-siyahlı takımda kendi bölgesinde çok oyuncu olduğunu belirten Carlo, "Tabi öncelikle bir bölgede ne kadar çok oyuncu varsa orda başarı vardır ve rekabet fazladır. Biz kendimizi göstereceğiz ve oynatmaya karar verecek hocadır. Bize düşen en iyisini yapmak" diye konuştu.

MUTLU DÖNMEK İSTİYORUZ

Carlo son olarak hafta sonu oynanacak olan Sivasspor ile ilgini de konuşarak, "Sivas hakkında duyumum var. Nasıl olduklarını bilmiyorum ama Roberto Carlos gibi kariyşeri başarıyla dolu bir hoca var. Başarılı sonuç alıp Gaziantep'e mutlu dönmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

DİKKAT !!!.

GAZETEMİZİN HABERLERİNİ KOPYALAYARAK İNTERNETTE SPOR SİTELERİNDE KULLANANLAR, KAYNAK GÖSTERMEDİĞİ TAKDİRDE BU SİTELER HAKKINDA YASAL İŞLEMLER YAPILACAK, AYRICA BU SİTELERİN İSİMLERİ TARAFIMIZDAN DUYURULACAKTIR.