SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY
TARİH: 9 KASIM 2018 CUMA (BUGÜN)
SAAT: 19.00
HAKEMLER: ERŞAN KARTAL – AYŞENUR YAZICIOĞLU – CAN MAVİSU
YAYIN: TİVİBU SPOR 2

Tahincioğlu Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gaziantep Basketbol, bugün evinde ligin güçlü ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi konuk ediyor.

Sezona üst üste elde ettiği galibiyetlerle başlayan Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, son üç haftayı yenilgilerle kapattı. Dev adamlar bugün taraftarlarının da desteğiyle mağlubiyet serisine son vermek istiyor.

Bugün saat 19.00’da Karataş Şahinbey Spor Salonunda Erşan Kartal’ın hava atışıyla başlayacak mücadele Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

SON VERECEKLER
Ligde üst üste üç maçını kaybeden Gaziantep Basketbol, bugün evinde oynayacağı Arel Üniversitesi maçından galibiyetle ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyor.
Baş antrenör Nenad Markovic nezaretinde yoğun bir çalışma temposu geçiren Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, galip gelebilmek adına sahada salonda olacak. Potanın ağaları bu akşam taraftarlarının desteğine her zaman ki gibi ihtiyaçları olduğunu ve bu zorlu maçta el ele vererek galibiyet coşkusunu birlikte yaşamak istediklerini söylediler.

DAİ GÜVENİYOR
Gaziantep Basketbol Takımının başarısı için gece gündüz fark etmeden çalışan Genel Menajer Boray Dai, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve artık kazanma zamanlarının geldiğini belirtti.
Takımda ki atmosferin son derece iyi olduğunu aktaran Dai, basketbolculara ve teknik ekibe sonuna kadar güvendiklerini bu akşam kendi sahalarında konuk edecekleri Arel Üniversitesi Bahçeşehir karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermek istediklerini belirtti.
MUHARREM TÜRKOĞLU