Gaziantepspor'un başarılı genç oyuncusu Barış Yardımcı, 2-0 kazanılan Trabzonspor maçı ardından Ajansspor yazarlarından Ekrem Konur'a açıklamalarda bulundu.

Mücadeleden puan veya puanlar alacaklarını tahmin ettiklerini belirten Barış, "Maç öncesinde benim ve takım arkadaşlarımızın sohbetlerimizde Trabzonspor karşısında iyi oynayıp puan veya puanlar alacağımıza inanıyorduk. Trabzonspor maçından önce Kardemir Karabükspor karşısında 3 puanı kaybetmiştik ve Trabzonspor karşısında galibiyet dışında başka şansımız yoktu. Sezon sonuna kadar elimizden gelenin en iyisi yaparak ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

BAŞARIMIN NEDENİ DİSİPLİN

Gaziantepspor forması ile yakaladığı başarılı çıkışı disiplinli çalışmasına bağlayan Barış, "Bugüne kadar çalıştığım birbirinden değerli hocalarım ve tecrübeli büyüklerimizden birçok şey öğrendim. Futbolda başarılı olmak için sürekli disiplinli çalışıyor ve her zaman bir sonraki maça konsantre olmaya çalışıyorum. İdmanlarda sürekli çalışıp kendimi geliştirmeye çalışıyorum" ifadesini kullandı.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

Gaziantepspor ve milli takım hedeflerinin sorması üzerine Barış Yardımcı, "Öncelikle Gaziantepspor forması altında başarılı bir sezon geçirmek istiyorum. Her futbolcunun hedefi ve hayali olan milli takım formasını giyip, uzun yıllar hizmet etmek istiyorum" diye görüş bildirdi.

Ekrem Konur