Gaziantepspor’un genç futbolcusu Malazgirt Aslankaya köyü doğumlu Barış Yardımcı, baba ocağım dediği Malazgirt ilçesini ziyaret etti.

Malazgirt’te doğduğunu ifade eden Barış Yardımcı, ”Bu şirin ve tarihi ilçede doğmak gerçekten gurur verici. Burayı unutmak mümkün değil. Beş yıldır memleketime gelmemiştim. Süper lige verilen arayı fırsat bilerek burada yaşayan akrabalarımı, dostlarımı ve çocukluk arkadaşlarımı ziyaret etme fırsatım buldum. Buranın futbol takımı 1071 Malazgirt Spor yöneticileri beni ziyaret ettiler. Benden ve Gaziantepspor kulübümden destek sözü istediler. Ben şahsım olarak Malazgirt 1071 Spo'ra Allah nasip ederse destek olacağım. Burada top oynayan gençlere de bir tavsiyem olacak. Yılmadan usanmadan çok çalışsınlar. İnşallah onlarda benim gibi büyük kulüplerde oynarlar “dedi.

HALI SAHADA OYNADI

Mütevazı kişiliği ile dikkat çeken Malazgirt ilçesinin gurur kaynağı Barış Yardımcı, daha sonra arkadaşlarıyla birlikte halı saha maç yaptı. 1071 Malazgirt Spor kaptanı Vasfi Önal ise,” Barış Yardımcı ilçemizin süper ligde oynayan tek futbolcusudur. Kendisiyle Malazgirt halkı olarak gurur duyuyoruz. Bizleri kırmayarak gelip bizle birlikte top oynadı. Barış kardeşimize süper lig ve Gaziantepspor’da başarılar dilerim“ dedi.

FORMA HEDİYE EDİLDİ

1071 Malazgirt Spor Başkanı İbrahim Türeli, Barış Yardımcı’ya takımının 26 numaralı formasını hediye ederek başarılarının devamı diledi.

Gaziantepspor’un başarılı sağbeki Barış Yardımcı’yı, ilçe halkı ise gittiği her yerde sevgi gösterinde bulunarak, ilçenin gurur kaynağını bağırlarına bastılar.