MEDİPOL BAŞAKŞEHİR – GAZİANTEPSPOR

STAD: FATİH TERİM

TARİH: 17 NİSAN PAZAR

SAAT: 13.30

HAKEMLER: İLKER MERAL – SERDAR AKÇER – AHMET AYAZ

YAYIN: LİG TV

Spor Toto Süper Liginde 5 haftadır galibiyete hasret kalan Gaziantepspor, yarın deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geliyor.

Sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala hanesinde sadece 32 puan bulunan kırmızı – siyahlı temsilcimizin, Avrupa hesapları yapan rakibi karşısında galip gelemezse sıkıntılı döneme girecek.

Yarın Fatih Terim Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Balıkesir üst klasman hakemlerinden İlker Meral yönetirken yardımcılıklarını ise Serdar Akçer ve Ahmet Ayaz yapacaklar.

KORKU TÜNELİNE GİRMEYİN

Sezonun 23’üncü haftasında kendi evinde Galatasaray’ı 2 – 0 mağlup ettikten sonra taraftarlarına bir türlü galibiyet sevinci yaşatamayan Gaziantepspor, yarın ki mücadeleden puan veya puanlarla ayrılmak zorunda kalacak.

Sezonun tamamlanmasına 5 hafta kala küme düşme barajında yer alan ekiplerden Medicana Sivasspor ile 8, Eskişehirspor ile 9 ve Mersin İdmanyurdu ile 11 puan arasında fark bulunuyor.

Ligde bu hafta Mecicana Sivasspor, şampiyonluğun kapısını aralayan Beşiktaş ile oynayacak. Eskişehirspor 2016 yılında yenilgi görmeyen Konyaspor ile kendi evinde oynarken, Mersin İdmanyurdu ise yine deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacak.

Küme hattında yer alan takımların bu hafta birbirinden güçlü rakiplerle oynaması Gaziantepspor adına bir bakıma teselli olacak. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz İstanbul’dan galibiyetle dönmesi halinde ligde rahat bir nefes alacak.

TOPARLANIN

Gaziantepsporlu futbolcuların artık kendilerini toparlama zamanı geldi. Performanslarını sahaya yansıttıkları zaman en güçlü takımlardan puan alabilecek yetenekli oyunculara sahip olan kırmızı – siyahlı futbolcular, bir an önce eski günlere dönmek zorunda. Bu sezon kendi evinde oynadığı 13 lig maçından 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan Medipol Başakşehir’e dördüncü mağlubiyeti tattırmak Gaziantepsporlu futbolcuların elinde. Sahaya inançlı çıkın, kazanın ve artık taraftarın yüzünü güldürün.

A.SERDAR ÖZEKŞİ