Akraba ailelerin fertleri arasında para anlaşmazlığından çıkan silahlı kavgada 40 yaşındaki Yılmaz Özgen öldü, yeğeni ise yaralandı.

Olay, Barak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Yılmaz Özgen, 23 yaşındaki yeğeni Mehmet Özgen ile birlikte akrabası olan 44 yaşındaki Hacı C.'nin evine gitti. Burada para anlaşmazlığından çıkan tartışmaya Hacı C.'nin oğlu Mehmet C. de katıldı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında öfkelenen Hacı C. yanındaki tabancayla Yılmaz ve Mehmet Özgen'e ateş etmeye başladı.

KAFASINA İSABET ETTİ

Tabancadan çıkan kurşunlar Yılmaz Özgen'in kafasına, Mehmet Özgen'i ise göğsüne isabet etti. Silah sesini duyanların ihbarıyla gelen sağlık ekipleri yaralı amca ile yeğenini ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Yılmaz Özgen doktorların müdahalesine rağmen ölürken, ağır yaralı Mehmet Özgen'in tedavisine ise yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis ise cinayetin ardından kaçan Hacı C. ile oğlu Mehmet C.'yi yakalamaya çalışıyor. DHA