Gaziantepspor’un yeni transferlerinden Erdem Şen, Samsunspor’da tribünlerin kendine savaşçı Erdem Şen diye hitap ettiklerini ve bu ünvanını Gaziantepspor’da da devam ettireceğini söyledi.

Gaziantepspor’un son yılarda başarıya aç bir takım olduğunu takım arkadaşları ve teknik ekiple birlikte el ele vererek bu açlığa son vereceklerini söyledi.

UYUM SAĞLADIK

Birinci etap kamp çalışmalarını yoğun bir şekilde geçirdiklerini söyleyen Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Erdem Şen, "Takım içinde iyi bir dönem geçiriyoruz. Arkadaş ortamımız çok iyi çok çabuk uyum sağladık arkadaşlarla çok sempatik bir ortam oluştu. Gerek hoca olsun, gerek hocanın ekibi çok iyi uyum sağlıyorlar" dedi.

TAKIM RUHU OLUŞUYOR

yoğun bir tempoda hazırlık evresi geçirdiklerini aktaran Şen, " Yaptığımız çalışmaların hem bizim adımıza hem de Gaziantepspor için çok önemli olduğunu düşünüyorum, bunlar önemli faktörler çünkü takım ruhu böyle oluşur. lig başlayana kadar takım olgusunu yakalayacağımıza inanıyorum. Zaten çalışmamıza da bu şekilde devam edersek Allah'ın izniyle iyi olacak diye düşünüyorum" dedi.

LAKABIM SAVAŞÇI

Hedeflerinin geçen sezondan daha iyi bir takım oluşturmak olduğunu ifade eden Şen, "Başarıya aç olan Gaziantepspor'u doyurmak istiyoruz. Onun için elimizden geleni yapacağız ve çalışacağız. Son iki senemi Samsunspor'da geçirdiğim için onlar bana savaşçı lakabını vermişti. O lakabı devam ettirmek için üstüne daha fazla katıp güzel bir Erdem Şen göreceksiniz. Bu sene taraftarlarımıza daha çok kendini kabullenmiş uzun zamandır Gaziantepspor'da top oynayan bir Erdem göstermek istiyorum.MUHARREM TÜRKOĞLU