Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, 11 yıllık teşkilat deneyiminde önemli kazanımlar elde ettiğini, mazlumların dertlerine derman olmaya çalıştığını belirterek, "Teşkilatta yaptığım hizmeti, Ankara boyutunda devam ettirmek için aday adayı oldum. Takdir büyüklerimizin" dedi.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi'yi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Veli Kıyak, yağmur, çamur demeden 11 yıldır partinin hizmetinde olduğunu belirterek, "Mehmet Ali Çiftçi, Ökkeş Eruslu ve Ahmet Uzer ile çalıştım. Ak Parti'de 9 seçim yaşadım. 8'inde aktif birebir görev aldım. 50-60 gün iş yerime gitmediğimi bilirim. Bu süre zarfında çok kazanım elde ettim. Zaten halkın içindeydik. Mazlum insanların derdine derman olmaya çalıştık. İnsanların hangi ortamlarda yaşadıklarını gördük" dedi.

11 yılda hiç bir yere aday olmadığının altını çizen Kıyak, "Ne milletvekilliğine ne belediye başkanlığına ne de meclis üyeliğine aday oldum. Son 6 yıldır Ak Parti İl Başkanlığında Genel Sekreterlik yaptım. Takdir büyüklerimizin. Bu aşamada büyüklere istişarelerimizi yaptık bana arkandayız dediler. Allah hayırlara sevile eder inşallah" diye konuştu.

Aday adaylığını açıkladıktan ve başvurusunu yaptıktan sonra ummadığı insanların kendisini arayarak tebrik ettiğini belirten Kıyak, "Maddi manevi sonuna kadar arkandayız dediler. Tepkiler iyi. Hizmet için bu yola çıktım. Çok şükür alnımız ak, başımız dik" dedi. Meral KINACILAR