PTT birinci ligin 25’inci haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyet peşinde.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen mavi – beyazlılar, kötü şanslarını Ege temsilcisi karşısında yenmek istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yarın akşam saat 19.00’da Balıkesir Atatürk Stadyumunda karşılaşacağı mücadeleyi Abdulkadir Bitigen, Gökhan Memişoğlu ve İlyas Emektar hakem triosu yönetecek.

ŞİDDETLE PUANA İHTİYACIMIZ VAR

İyi futbol sergilemelerine rağmen galibiyet sayısını bir türlü elde edemediklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer, “Artık puan kayıplarına tahammülümüz kalmadı. Yarın deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi onlarda sahaya mutlak kazanmak adına çıkacaklar. Bizim de şiddetle puana ihtiyacımız olduğu gerçeği ortada. Balıkesir’de oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacağız, her şeye rağmen bu haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

ARTIK KAZANMALIYIZ

Yaşadıkları puan kayıplarının sonunu gelmesi gerektiğini söyleyen Mavi – beyazlı futbolcular, “Oynadığım son 5 maçta galibiyet elde edemedik. Beraberliklere abone olur hale geldik ama artık kazanma zamanımız geldi. Balıkesirspor’a ilk mağlubiyetlerini biz tattırdık, yine aynı tarifeyi uygulamak istiyoruz. Zorlu bir mücadele olacak ama biz sahada kazanmak adına elimizden gelenin en iyisini yaparak, Gaziantep’e mutlu döneceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU