Kadınlar Basketbol 1. Liginde Gaziantep’i temsil eden Bakospor, yeni sezon öncesi sponsor ve rekalm sıkıntısı yaşıyor.

Geçen sezon ligde verdiği mücadeleyle büyü başarılara imza atan potanın perileri, 2015 – 2016 sezonunda da şehrimizin adını en iyi şekilde duyurmak istiyor.

Bakospor kulüp başkanı Erdal Culban, önce ki yıllarda olduğu gibi bu sezon da Gaziantep’in tanıtımı ve başarısı adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Ligde daha iyi olmak adına desteğe ihtiyaç duyduklarını aktaran Culban, yapmış olduğu açıklamada şunlara değindi;

Bu meşakkatli yolda Bakospor,a vermiş oldugunuz desteklerden dolayı kulüp başkanı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

2015-16 basketbol sezonunda Gaziantep'i Türkiye kadınlar basketbol 1.liginde(TKBL) temsil edeceğiz. Bu Gaziantep için bir ilktir. Yeni sezonumuz 18 Ekim 2015 Pazar günü Urla Belediyesi takımıyla deplasmanda oynayacağımız maçla başlıyor. Bu karşılaşmaya takımımız ciddi şekilde hazırlanmakta ve genç oyunculardan kurulu takımımızın deplasman galibiyeti ile Gaziantep’e döneceğimizden eminiz. Takımımızın daha başarılı olması ve şehrimizi güzel şekilde temsil etmesi için reklam ve sponsora ihtiyacımız vardır. Bu sezon çok zorlu olacak ve Bakospor olarak Gaziantep'i yıllarca güzel ve başarılı şekilde temsil ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

Maçlarımızı Kamil ocak spor salonunda Cumartesi günleri oynayacağız. Bu sezon uygulanmakta olan statü gereği 12’li 2 grupta oynanacak olan 1.lig de Bakospor olarak B grubunda bulunmaktayız. Mart ayına kadar 11 takım Gaziantep e gelecek ve tanıtımını birlikte yapacağız. Bu zorlu maratonda Gaziantep'imize turizme katkı açısından Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde en iyi şekilde temsil edeceğimizi, sizin katkılarınızla birlikte başarıya ulaşacağımızı temenni ediyorum. Bu zorlu yolda beraber yürüyeceğiz, beraber başaracağız.

MUHARREM TÜRKOĞLU