"Putlaştırılan her kişi gibi M. Kemal putu da bir gün yıkılacaktır. İnönü gibi söylersem belki anlarsınız, sizi ben bile kurtaramam" diyerek büyük tepki çeken Mustafa Armağan'ın, bugün Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği toplantıda konferans vereceği öğrenildi.

Sosyal paylaşım sitelerinde Atatürk karşıtı söylemleriyle dikkat ve tepki çeken, Atatürkçülerin protestolarına maruz kalan Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan, söyleşi için Gaziantep'e geliyor. Mustafa Armağan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Masal Parkı'nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında 17 Haziran Cuma günü (bugün) saat 22.30'da söyleşi yapacak.


Sosyal paylaşım sitesinden Atatürk'e hakaret eden Armağan'ın paylaşımlarından bir kaçı şöyle: "Hem Türk milleti zekidir, çalışkandır' diye nutuk at hem de bu millet zor alfabeyi öğrenemez diye zekasıyla alay et. Kimse zekamızla alay etmeye kalkmasın. Asıl maksat, bu ülkeyi İslamsızlaştırmak idi…" "Putlaştırılan her kişi gibi M. Kemal putu da bir gün yıkılacaktır. İnönü gibi söylersem belki anlarsınız, sizi ben bile kurtaramam"