Gaziantep Ülkücü İşçiler Derneği İl başkanlığında yeni dönem başladı. Rıza Demir'in görevden alınmasının ardından Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep İl Başkanlığına atanan Ökkeş Şentürk, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın'a gönülden bağlı kalarak, onların gösterdiği yolda yönetim olarak yürüyeceğini söyledi.

Eski yöneticilere teşekkür eden Şentürk, "Ülkücü İşçiler Derneği Gaziantep İl Başkanlığı yöneticileri olarak bizler de teslim aldığımız kutlu davamızın yüce sancağı altında dava arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde, ayrışmadan ayrıştırmadan birleştirici, herkesi kucaklayıcı bir yönetim anlayışıyla kardeşliğimizi pekiştirmek istiyoruz. "Milliyetçi Hareketin yüreği, Ülkücü İşçiler Derneği" sloganıyla çıktığımız bu yolda Gaziantep'te yapacağımız çalışmalarla şehrin ve ülke kamuoyunun gündeminde işçilerimizin temel sorunlarına yer vermek adına çalışmalarımız olacaktır" dedi.

İŞÇİLERİN SORUNLARI ÜZERİNE PROJELER ÜRETECEĞİZ

Emeği ile çalışanların herzaman birinci öncelikleri olacağını söyleyen Şentürk" Emeği ile değer üreten, alın teri ile, helal kazancıyla geçimini sağlamak üzere her sabah evinden çıkıp, akşama kadar ailesinin rızkı için ter döken milyonlarca çalışanımız her zaman birinci önceliğimiz olacaktır. Tüm çalışanlarımızın onurlu ve insana yakışır bir gelir ve sosyal haklarla yaşayabilmesi adına dernek yönetimi olarak ben ve arkadaşlarım işçilerimizin yaşadığı ve acilen çözüme kavuşturulması gereken sorunları üzerinde projeler üreterek, katılımcı ve çağdaş bir yönetim anlayışı ile hep birlikte emeğin kaşılığını almak üzere çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır " diye konuştu.

Bahçeli ve Semih Yalçın'a teşekkür eden Şentürk, "Kendilerine gönülden bağlı kalarak onların gösterdiği yoldan tüm dernek yönetimimiz olarak yürüyeceğimizi, her zaman halkın ve hakkın yanında olacağız" dedi. Haber Merkezi