Bir bağ evine yapılan operasyonda çok sayıda parçalanmış otomobil ve sahte içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Ekipleri, Havalimanı yolunda kapalı kasa bir aracı takibe aldı. Aracın Yeşilkent Mahallesindeki bir bağ evine girdiği tespit edilince jandarma bölgesi olması nedeniyle jandarmanın bilgisi dahilinde operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda araç içerisinde; Kahramanmaraş ilinden çalıntı olarak aranan 46 plakalı araca ait parçalar ele geçirildi.

ARANAN ARAÇLAR

Bağ evi içerisinde ise parçalara ayrılmış halde, biri icra müdürlüğünce aranan 2 araç bulundu. Bağ evinde yapılan detaylı aramada ise kaçak içki yapımında kullanılmak üzere 1 adet yaklaşık 500 kiloluk beyaz renkli plastik varil, 1 adet yaklaşık 500 kiloluk mavi renkli musluklu plastik varil, 3 adet filtre, 1 adet şamandıra, yaklaşık 3 bin adet 'OUZO 5' ibareli boş metal kutu, yaklaşık 3 bin adet metal kutu kapağı ve kapak mühürlemede kullanılan 1 adet baskı makinesi ele geçirildi.

SURİYE UYRUKLU ÇOCUK YAKALANDI

Olayla ilgili A.İ. ve S.B. ile yaşı küçük olan Suriye Uyruklu M.V. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Suriye Uyruklu M.V. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, A.İ. ve S.B. ise ifadeleri alındıktan sonra haklarında yasal işlemler yapılmak üzere Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA