Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te, iki komşu arasında park yeri nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 44 yaşındaki doktor Murat Kılıç ile 16 yaşındaki oğlu Mehmet Talha bacaklarından tabancayla vuruldu. Baba ile oğlunu yaralayan 38 yaşındaki Bekir Canmaya ise dövüldü.

Olay, bu sabah Güvenevler Mahallesi'nde meydana geldi. Bekir Canmaya aynı sitede komşusu Murat Kılıç'ın sitenin otoparkında bulunun otomobilinin arkasına kendi otomobilini park etti. Sabah uyanan ve doktor olarak görev yaptığı sağlık merkezine gitmek isteyen Murat Kılıç, oğlu Mehmet Talha ve 1 yaşındaki kızı Ayşegül'ü alarak otomobilinin yanına gitti. Arkasındaki otomobil nedeniyle otoparktan çıkamayan Murat Kılıç, telefonla aradığı komşusundan aracını çekmesini istedi.

Otoparka inen Canmaya, burada komşusu olan Dr. Murat ve oğlu Mehmet Talha Kılıç ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle babasını korumaya çalışan Mehmet Talha Kılıç otomobilin bagajından çıkardığı bijon anahtarı ile Bekir Canmaya'nın kafasına vurdu. Hafif yaralanan Canmaya ise, otomobilinde bulundurduğu tabancasıyla Mehmet Talha ile babası Murat Kılıç'ın bacaklarına ateş etti. Silah seslerini duyarak otoparka giden komşuların haber vermesiyle olay yerine çağrılan ambulanslar yaralı baba ile oğlunu Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürdü. Başından yaralanan Bekir Canmaya ise özel bir hastaneye götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.