Gaziantep’in tanınmış işletmecisi İsmail Babacan, Örnek Sanayi Sitesi'nde Gaziantep’e özgü Kebap ve Kazan yemeklerinin sunulduğu Örnek Lokantası hizmete başladı.

Açılışı Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Ali Yener’in yaptığı beraberinde lokantaya katılım yoğundu. Örnek et lokantası sabah servisi taş fırında katmer, beyran, mercimek Çorbası ve Kahvaltı çeşitleriyle hizmet sunacak. Lokanta ayrıca, Kuşbaşı, Kıyma, Pirzola ve mevsim kebaplarının müşterilere sunulan lokanta da Kazan Kebapları ile öğle servisi verecek. Örnek Lokantası Gaziantep’te unutulmaya yüz tutan Gerdan Kebabı, Haşlama, Güveç ve Ayvalı kebap çeşitleriyle sunum yacak.

BABACAN TEŞEKKÜR ETTİ

İsmail Babacan Yoğunluklarından dolayı katılamayıp telefon açıp çiçek gönderen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Kadooğlu Grup Cemal Kadooğlu, Şehitkamil Belediyesi Başkan vekili Murat Özgüler ve Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık’a teşekkür etti. HABER MERKEZİ