(İHA) - Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçe Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Yeşilvadi’de 50 bin kişinin katıldığı Gençlik Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş sonrasında konser düzenleyen Mustafa Ceceli ise konser alanındaki binlerce kişiyi coşturdu.
Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin en büyük parkı Yeşilvadi ilk misafirlerini dev bir etkinlikle ağırladı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için Gençlik Yürüyüşü etkinliği düzenleyen Şahinbey Belediyesi, 50 bin kişinin katıldığı dev etkinliği Yeşilvadi’de gerçekleştirdi.
Etkinliğe, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Abdulhamit Gül, Milletvekili adayları Fikret Murat Tural, Menderes Karaduman, Canan Candemir Çelik, Hakan Tanrıöver ve davetliler katıldı. Yürüyüş için hazırlanan toplanma alanında bir araya gelen 50 bin kişi Bakan Mehmet Şimşek ve Başkan Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte yaklaşık 2,5 kilometre yürüdü. Yürüyüş, yine 8 bin kişilik kapasitesiyle Yeşilvadi de yer alan Türkiye’nin en büyük amfi tiyatrosunda son buldu.