Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'in ziyaretinde hedefleri hakkında bilgi verdi. Çıkmaz, “Hedefimiz ihracatçılarımızla birlikte dünyada ayak basmadık ülke bırakmamak ve istikrarlı bir şekilde yeni pazarlara açılmak” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ne ziyarette bulundu. Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Selahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat- Bakliyat-Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Mahsum Altunkaya ,Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Bostan, Ali Demir, Mesut Acar, Selami Memiş , Zeynel Abidin Kaplan, GAİB Genel Sekreter Yardımcıları Mikail İrtegün ve Aydın Kutlu tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Gezer, ihracatçı birliklerinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

LOKOMOTİF GÖREV ÜSTLENİYORUZ

Türkiye’nin 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda Gaziantep’in lokomotif görevi üstlendiğini ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, komşu ülkelerde yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen Gaziantep’in ihracattaki çıkışını sürdüğünü dile getirdi. Gaziantep’ten 2013 yılı içerisinde gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında da bilgiler veren Çıkmaz, “ Hedefimiz ihracatçılarımızla birlikte dünyada ayak basmadık ülke bırakmamak ve istikrarlı bir şekilde yeni pazarlara açılmak” dedi. Gaziantep’te sivil toplum kuruluşlarıyla görüş alışverişinde bulunmak için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Emniyet Müdürü Ali Gezer ise Gaziantep’in asayiş yönünden sorunsuz bir kent olduğunu ve bunun sürekliliğinin devam etmesi için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

HABER MERKEZİ