Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un teknik ekibi ve futbolcuları son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı.

Mavi – beyazlı ekip, kendi tesislerinde yaptığı antrenman öncesi dev Türk bayrağı etrafında birleşerek şehitleri saygıyla andılar.

SAYGIYLA ANIYORUZ

Şehit haberlerinin üzüntüsünü yaşadıklarını beliren Teknik Direktör Hakan Kutlu; “Art arda gelen şehit haberleriyle tüm ülkemizi üzüntüye boğan terör olaylarında yaşamını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet kalanlara da başsağlığı dileriz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak şehitlerimizi bu bayrağın altında yaşayanlar olarak saygıyla anıyoruz” dedi.

YÜREĞİMİZİ YAKTILAR

Mavi – beyazlı ekibin kaptanı Erdal Güneş ise yaptığı açıklamada “Her ülke vatandaşı gibi bizimde içimiz acıyor. Her gün televizyonu açıp veya telefonu elimize aldığımızda yeni bir olay olacak mı endişesiyle güne başlıyoruz. Tabi ki bu güzel olaylar değil, bizin ülkemiz çok güçlüdür. Daha önceleri de böyle sıkıntılı günler yaşadık ama anlımızın akıyla sıyrıldık. İnşallah bu kötü günler geride kalacak, hep beraber birlik içerisinde yaşamaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

TEK NEFES OLMALIYIZ

Peş peşe gelen şehit haberlerinin kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyleyen tecrübeli defans oyuncusu Serkan Yanık, “Dağlıca'daki hain saldırının acısı tazeyken, bir felaket haberi de Iğdır'dan geldi. Bu ülkeyi oluşturan 77 milyonu teröre karşı tek ses, tek nefes olmalıyız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

ARTIK YETER

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle yüreklerinin kan ağladığını kaydeden genç futbolculardan Erkam Reşmen, “Türkiye ne yazık ki şehitlerimizin döktüğü kanlara ağlıyor. Artık anaların gözyaşları dinsin, bu ülke bir an önce huzura ersin. Bu hain saldırıları lanetliyor, şehit düşen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, Aziz Türk milletine başsağlığı diliyorum ”dedi.

GÜÇLERİ YETMEYECEK

Asker ve polislerimize haince yapılan saldırıların milletçe yüreklerinin yandığını açıklayan İskah Çakmak, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyorum. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir” dedi.MUHARREM TÜRKOĞLU