EuroChallenge kupasında üçüncülük elde ettikten sonra kendi evinde Trabzonspor’a mağlup olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, Play Off umudunu yitirmesine rağmen Avrupa şansını sürdürmek istiyor.qRoyal Halı’nın dev adamları erteleme maçında bugün İzmir deplasmanında Aliağa Petkim karşısında galibiyet arayacak. Ligden düşmesi kesinleşen İzmir ekibi ile bugün saat 16.00’da Enka Spor Salonunda karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz galip gelmesi durumunda 9’ncu sıraya yükselecek. Ligi 9.sırada bitiren takım Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek.

SIKINTILARI YORGUNLUK

ROYAL Halı Gaziantep Basketbol takımı, EuroChallenge Final Four’da 2 gün arayla yaptığı iki maçın ardından Çarşamba günü lig mücadelesine çıkarken bugün de erteleme maçına çıkacak.Kendi evinde Trabzon Medical Park ile oynadığı mücadele de yorgunluğu iyice belli olan ve maçın ardından koçunda dile getirdiği yorgunluk sıkıntısının bugün de Aliağa Petkim karşısında ortaya çıkma ihtimali yüksek.

FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR

Avrupa heyecanını bir daha yaşamak adına bugün ki mücadele Royal Halı Basketbol açısından final niteliği taşıyor.Eflatun – sarılı dev adamlar deplasmanda mutlaka galibiyetle ayrılmanın hesabını yaptıktan sonra, Bursa’da da Tofaş karşısında salondan mutlu ayrılmak istiyor.

4 RAKİP VAR

Beko Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve 8 takım arasına kalma şansını kaybeden Royal Halı Gaziantep Basketbol, Avrupa Kupaları için umudunu koruyor. Ligi 9.sırada bitirecek olan takımın Avrupa’da Türkiye’yi temsil edeceği göz önüne alındığında kalan son iki maç eflatun - sarılı ekip için çok büyük önem taşıyor. Bugün deplasmanda Aliağa Petkim ile karşılaşacak olan temsilcimizin 9.sıra için dört rakibi var. Türk Telekom, Trabzonspor ve Aykon Ted Ankara Kolejliler takımları ile 9.sıra için çekişen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının bugün ki maçı mutlaka kazanması gerekiyor.