GAZİANTEP BASKETBOL – ORLANDINA BASKET

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 10 EKİM 2017 SALI (BUGÜN)

SAAT: 19.30

Sezona iyi başlayamayan kırmızı – siyahlı dev adamlar, ligde ki mağlubiyetini FIBA Şampiyonlar liginde unutturmak istiyor.

İtalya Seri A takımlarından Orlandina Basket takımıyla Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda bu akşam saat 19.30’da başlayacak mücadelede Potanın ağaları galip gelerek, Avrupa macerasına moralli başlamak istiyor.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORLAR

Ligin ilk haftasında deplasmanda Galatasaray Odeabank'a 82-58 mağlup olan Gaziantep temsilcisi, bu sezon taraftarının önünde çıkacağı ilk maçta galip gelerek Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİNE ODAKLANDILAR

Kırmızı-siyahlı takımın baş antrenörü Stefanos Dedas, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda alınan mağlubiyeti bir kenara bırakıp Şampiyonlar Ligi'ne odaklandıklarını söyledi.

İtalyan ekibi karşısında iyi bir sonuç elde etmek istediklerini ifade eden Dedas, "Bu maçtan alacağımız galibiyet, hem bize öz güven kazandıracak hem de moral olacak. Zorlu bir müsabaka olacağını biliyoruz. Hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. Ümit ediyorum ki taraftarımızın desteğiyle güzel bir sonuca ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Gazianteplileri yarın oynanacak maça davet eden Dedas, desteğe ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU