Gaziantepspor'un asbaşkanı Bülent Konca, 2014-2015 sezonunda küçük bütçelerle başarılı işler yaptıklarını söylerek, “Bu sezonun bitmesiyle cezamız sona erdi ve Avrupa kupalarına katılım hakkına yeniden kavuştuk” dedi.

Ligi 40 puanla 10. sırada tamamlayan kırmızı-siyahlı kulübün asbaşkanı Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonu toparlanma süreci gibi görüp ona göre hareket ettiklerini söyledi. Bu yüzden küçük bütçeli bir kadro kurulduğunu ifade eden Bülent Konca, buna rağmen birçok kulübe sıkıntılı günler yaşatan bir performans sergilediklerini vurguladı.

TOPARLANMA SÜRECİ OLSUN İSTEDİK

Önümüzdeki sezonlarda daha güçlü birGaziantepspor'un olacağını aktaran Konca, şöyle konuştu: "Bu sezonun bitmesiyle cezamız sona erdi ve Avrupa kupalarına katılım hakkına yeniden kavuştuk. Yüksek bütçelerle ilk 6 hedefinde de ilerleyebilirdik ama bunun bize pek bir katkısı olmayacaktı. O yüzden 'bu sene toparlanma süreci olsun, kulübümüzü biraz rahatlatalım' dedik. Bu sezonu çok küçük bütçelerle kapattık. Harcamalarımıza göre gayet başarılı işler yaptık. İnşallah önümüzdeki sezonlarda daha iyi ve daha güçlü bir Gaziantepspor sahalardaki yerini alacak."

TRANSFER BAŞLAYACAK

Konca, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıl daha sözleşmelerinin olduğunu hatırlatarak, teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transfer komitesinin gelecek yılın kadrosunu kurmaya çalışacağını kaydetti.