Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk en büyük silahlarının taraftar olduğunu söyleyerek, "Genç takım kurduk. Bizim için hedef Avrupa'ya gitmek. Bunun için taraftarın desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Herkesin iyi niyetle çalıştığını ifade eden Buruk, "Taraftar stada geldikçe performans yukarı çıkacak. İyi bir takım kurduk. Genç takım kurduk. Kulübün desteğe ihtiyaç var. şehirde göremiyoruz ama desteğe ihtiyaç var. Deplasmanda çok iyi şeyler yapmış bu takımın inşallah seyirci sayısı artar. Şehrimizin futbol olarak daha çok kenetlenerek sahip çıkması çok önemli. Oyuncular ve biz iyi niyetli çalışıyoruz.

HEDEFİMİZ KUPA

Başta Türkiye kupası gerçekten rakiplerimizi değerlendirdiğinizde hafife alma şansınız yok. Kupa çok tehlikeli ciddiye almadığınızda sizi cezalandırıyorlar.

Oyuncularım ciddiye aldı. Kupa bizim için hedef ve hedefe ulaşmak içinde bu galibiyete ihtiyaç vardı. Konsantre oldular hava şartlarıda sıcak olmasına rağmen oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynamayan oyuncularımızı kullandık. Hepsini görmek istiyorum. Onların perfornmanslarını yukarı çekmek istiyoruz. Bunun olumlu yansımalarını hafta sonu oynayacağımız Başakşehir maçında görmek istiyoruz.

AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ

Şunu söylemek lazım. Biz aslında çok kısıtlı imkanlarla ekonomik olarak ve dikkatli davranarak geniş kadro kurduk. Oynamayan oyuncular vardı. Hatta 2yedek kalan oyuncular bile oldu. 26 kişilik oyuncu grubumuz var. Bu anlamda bizim içim bir hedef Avrupa'ya gitmek. Kupada final oynamak kupayı kazanmak bizim için hedef. Kupa bizim için önemli.

MOTİVASYONUN ISPATI BAŞAKŞEHİR OLACAK

Başakşehir'in çok iyi bir kadrosu var. Çıkış ve yükleliş yakmak istiyorlar. Onlarında hedefleri var ama bizde bizim için çok farklı başladı. İlk antrenmandan itibaren tempo düşmedi. Kaliteli kadro kurduk. Çok güzel gidilyor. Kazandıkça birlikteliğimiz artıyor. Geçen hafta kaybettik ama motivasyon olarak çok önemliydi. Bunun ıspatıda bu hafta Başakşehir olacak. Oyuncularıma çok güveniyorim. Çok iyi niyetliler herşeylerini veriyorlar. Çıkıp iyiniyetimizde futbol oynamak istiyoruz. Herşeyi yapıyoruz. Aynı şekilde devam edip ligdeki sıralamadıki yerimizi yukarılarda görmek heyecanlandırıyor.