Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cahit Nakıboğlu, Fatma Şahin'in Asım Güzelbey'den çıtayı bayağı yüksek devraldığını, ancak çıtayı yukarı çıkaracak vizyonun Başkan Şahin'de fazlasıyla mevcut olduğunu belirterek, "Fatma Hanım atom karıncamız, başarılı olacaktır" dedi.

SEÇİM SONUÇLARINI BİLDİ

30 Mart seçimlerinde sonuçlarını tahmin ettiğini hatta 0.25 puanla tutturduğunu belirten Cahit Nakıboğlu, "Milletin iskikrarı seçeceği belliydi, millet istikrar istedi. Gaziantepli de istikrar istedi. Gaziantepli seçmen eskisi gibi değil. Eskiden benim babam şu partili diye gider ona oy verirlerdi, şimdi bakıyor geçen sefer bir başka partiye veren bu sefer bir başka partiye çok rahatlıkla oy veriyor" diye konuştu.

GAZİANTEP'E GÜZEL HİZMETLER YAPACAK

Seçim sürecinde herkesin projesini ortaya koyduğunu, Fatma Şahin'in de 1027 projeyle halkın karşısına çıktığını söyleyen Cahit Nakıboğlu, "Bunların aciliyet ve önemine göre inşallah en hızlı şekilde Fatma Hanım, bu projeleri hayata geçirir. Ben Sayın Şahin'in gece gündüz çalışarak Gaziantep'e önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Çok yakında bu projelerin hayata geçtiğini görürüz" dedi.

HEP BAŞARILI OLDU

Başkan Şahin'in hayata geçireceği projelerden acil olanlarının trafik, ulaşımın geldiğini belirten Nakıboğlu, "Organizeye ulaşım projesi de var. Demiryolu veya raylı sistemle organizeye ulaşım hattı çalışacak. İnşallah Başkan başarılı olacak. Şimdiye kadar hangi görevin altına girdiyse hep başarılı olumuştur, bunu da başaracağına inanıyorum" dedi.

İNKAR EDERSEK GÖZÜMÜZE, DİZİMİZE DURUR

Asım Güzelbey'in hizmetlerinin inkar edilemeyeceğini de dile getiren Nakıboğlu, "Asım beyin emeğini inkar edersek gözümüze dizimize durur. Gaziantep'in eskiden kebabı, lahmacunu meşhurdu şimdi öyle mi? Adam bu şehrin çehresini değiştirdi. Asım Güzelbey'in hizmetlerinin hangi birini sayalım?" dedi.

FATMA HANIM ATOM KARINCAMIZ

Fatma Şahin'in 1027 projesinin olduğunu, Asım Güzelbey'den çıtayı bayağı yüksekten devraldığını söyleyen Nakıboğlu, "Fatma Hanım'ın çıtayı daha da yükseğe çıkarmak için tabi çok çalışması gerekiyor. Şuna gönülden inanıyorum, çıtayı yukarı çıkaracak vizyon Fatma hanımda fazlasıyla var. Fatma hanım bizim atom karıncamız" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR