Kars'tan Gaziantep'e çalışmak için gelen Fuat Taşdelen, para çektiği ATM önünde bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. 8 yerinden bıçaklandığı belirlenen Taşdelen, öldüren katil zanlısı mobese kameralarının incelenmesi sonucunda yakalandı.

Zeytinli Mahallesi TEDAŞ hizmet binası önünde meydana gelen olayda, Kars’tan gelen ve Gaziantep Adliyesi civarında bir inşaatta çalıştığı öğrenilen Fuat Taşdelen, kendisini takip eden D.G.’nin (20) bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırgan D.G.’nin bıçaklı saldırısına direnen ve mücadele eden Fuat Taşdelen, vücudunun değişik bölgelerinden aldığı bıçak darbeleriyle kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

MOBESELER İNCELENDİ

Bölgedeki MOBESE kamerası kayıtlarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili D.G'yi, gözaltına aldı. Taşdelen'den para istediğini ve kendisine karşı çıktığı için bıçakladığını söylediği öne sürülen şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

BIÇAK DARBESİNE RAĞMEN PARASINI VERMEMİŞ

Saldırgan D.G.’nin ATM'den para çeken Fuat Taşdelen'nin 2 kilometre boyunca takip ettiği ve 8 bıçak darbesiyle yaraladığı talihsiz gencin bıçak darbelerine rağmen parasını vermediği ve direndiği ortaya çıktı. D.G. polise verdiği ifadede olayı gasp amaçlı yaptığını itiraf etti. Emniyette sorgusu tamamlanan D.G. adliyeye sevkedildi. AA