Vali Erdal Ata, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Şehitkamil Belediyesi ve Fadıloğlu ailesi tarafından yaptırılan okulları ve yurdu gezdi. Yapılan Yurt ve Okullara hayran kaldığını dile getiren Vali Erdal Ata, Başkan Fadıloğlu’na övgüler yağdırdı.

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte Fadıloğlu ailesi tarafından yaptırılan okul inşaatını gezdi. Burada incelemelerde bulunan Vali Ata ve Başkan Fadıloğlu daha sonra Şehitkamil Belediyesi tarafından Seyrantepe Mahallesi’ne yaptırılan ve hizmete sunulan Anadolu Lisesini gezdi. Okula hayran kaldığını dile getiren Vali Erdal Ata, yapılan hizmetten memnun kaldığını söyledi.

OKULLARI BEĞENDİ

Son olarak yine Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazikent Mahallesi’ne yaptırılan 33 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 250 kişilik Yurt binasını gezen Vali Erdal Ata, yapılan okul ve yurttan dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti. Vali Ata; “Bugün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile beraber, hem Belediye olarak yaptıkları iki okul ve bir öğrenci yurdunu, hem de aile olarak yaptıkları okulu gezdik. Her 3 okulumuz ve 1 yurdumuz çok güzel olmuş. Bu okulların Gaziantep’te eğitim görecek çocukların yetişmesi için çok büyük katkıları olacak. Ben sayın Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, çalışma arkadaşlarına, ve özellikle ailesine, böylesine güzel okulları kentimize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Bu okulların ve yurdun ilimiz içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ