Beraberinde 3’üncü sırada yer alan Ejder Demir ile birlikte gelen Atay, Gaziantepspor’un geldiği durumu değerlendirirken, şehirde ki en büyük sorunun ise tesisleşme olduğunu belirtti.

Avukat Ejder Demir ise Gaziantep’in yetiştirdiği milli sporcuların Gaziantep dışında ki kulüpler adına yarışlarda yer almasının üzücü olduğunu açıkladı.

“ATAY GAZİANTEPSPOR’UN ALACAĞI VAR”Kendinin de sporcu bir aileden geldiğini ve sporcu kökenli olduğunu dile getiren MHP Gaziantep 2. Sıra Milletvekili Adayı Sermet Atay, “Bende eski sporcuyum. Yüzme antrenörlüğüm var. Babam rahmetli İbrahim Atay’ın Gaziantepspor’a yıllarca hizmet ettiği yıllarda bizlerde elimizden geleni yaptık. Daha sonra Celal Doğan yönetiminde Genel Sekreter olarak görev aldım. Sonra gelen başkanın yönetimde de bulundum. Ama Gaziantepspor 140 milyon TL borçla bırakıldı. Bizler çoğu kez mahkemelerde mücadele etmemize rağmen bu şahıs Gaziantepspor’u nereden nereye getirdi. Araştırsanız Gaziantepspor’un kendilerinden alacağı 140 milyon TL vardır. Bizler siyasetçi olarak her zaman spor adamlarımızın ve sporumuzun yanında olmaya söz veriyoruz. Gaziantep’te amatörden en üst takımlarımıza kadar herkesin yanında olacağız. Sporun sıkıntılarının ne olduğu çok iyi biliyorum. Elimden geleni yapacağım. Spor camiamıza yanımızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“DEMİR BAŞKA İLLER ADINA YARIŞIYORLAR”MHP Gaziantep 3. sırada Milletvekili Adayı Avukat Ejder Demir ise geceye katılarak spor camiasıyla kenetlendi. Demir, “Bizler Gaziantepliyiz. Bu sokaklarda hep birlikte futbol oynayarak, spor yaparak geldik. Ama bugün bakıyorum birçok spor dalında yetişmiş, bir yerlere gelmiş sporcularımız burada destek bulamadığından başka illerin adına yarışıyorlar. Bu sporcularımıza sahip çıkmamız lazım. Gaziantep sporunun gelişmesi ve sporun lokomotifi olması adına çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bizde sizlerden birisi olarak el ele verirsek bu işi başaracağımıza inanıyorum. Spor camiasının da bizlere inanmasını diliyorum” dedi.
MUHARREM TÜRKOĞLU