İŞTE O BAŞVURU
GAZİANTEP CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA06/08/2017 Tarihinde Gaziantep Kalyon Arena Stadyumunda yahılan Gaziantepspor Kulübü Olağanüstü Kongresinde Divan Başkanı seçildim ve kanunun vermiş olduğu yetkiye dayanarak kongrede divan başkanlığı görevime başladım.
Kongre gereği sunulan gündem takip edilerek 5. madde; yani ibra maddesine geldiğinde, ibra oylamasından sonra üyelerden birinin yapılan ibra oylamasıyla ilgili dilekçe vermek istemesi üzerine Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve Yönetim kurulu üyesi Hayri Ünal isimli şahısların itirazlarını fiili saldırıya geçirmeleri ve divan kurulunun üstüne yürümeleri nedeniyle bir anda salonda bulunun başkan adaylarının, taraftarların birbirinin üzerine saldırması ve divan başkanı olarak benim üzerime saldırmaları vukuu buldu.
divan başkanı olarak görev yaptığım sırada Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl kardeşleri ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Kızıl, Mehmet Kızıl ve İsmet Öztekin isimli şahıslar ile divan kurulu üyesi Tahir Tığrak isimli şahsın oğlu olduğunu öğrendiğim şahıs ile ismini bilmediğim ancak görsem tanıyabileceğim bazı şahıslar üzerimize saldırarak, kongrenin yapılmamasını istedikleri, yapılması durumunda ise; “Dışarda 500 silahlı adamımız var, burayı kan gölüne çeviririz, buradan çıkamazsınız, kafanıza sıkarız” şeklinde tarafımıza tehditte bulunun ve kongreyi engelleyen şahıslar hakkında davacı şikayetçiyim.Basından elde ettiğimiz görüntüleri, fotoğrafları ayrıca sunacağız. Ayrıca olayları gören Murat Atay, Mustafa Kıratlı, Burhan Solak, Ali Kördeve, Bülent Mamatoğlu ve daha sonra ismini sunacağımız tanıkların dinlenilmesini veğ kongrenin yapılmasını engelleyen Divan başkanı olarak kamu görevi yaptığım sırada şahsıma küfür eden, fiili saldırıda bulunun ve ölümle tehdit eden yukarıda ismini belirttiğim ve tespit edilecek kişiler hakkında yasal işlem başlatılmasını ve cezalandırılmalarını saygılarımla arz ve talep ederim. 08/08/2017ŞİKAYETTE BULUNAN
SERMET ATAY20707476_10155507576919259_316425828_n.jpg